Ponudba predstav

 

V Baletni šoli Stevens smo mnenja, da je srečanje otrok z baletno umetnostjo pomembno za razvoj pozitivnega odnosa tako do kulture kot do tradicije. Prav Vi pa ste tista pomembna vez, ki otroke povezuje s kulturo in umetnostjo in jim s tem dajete možnost bogatenja znanja in izkustev. Z dobrim in vzajemnim sodelovanjem z Vami lahko Vašim učencem vse to tudi omogočimo.

V nadaljevanju Vam predstavljamo izbor predstav, ki jih v prihodnjem šolskem letu pripravljamo za naše mlajše občinstvo. Predstave so, glede na tematiko in trajanje, primerne za seznanjanje predšolskih in šolskih otrok s klasičnim baletom, izvajamo pa jih tudi v dopoldanskem času.

Pravljični svetovi, ki jih najbolj prepričljivo oživita otroška domišljija in dobra umetnost, gledališki oder, lepa glasba ter pisani kostumi bodo zagotovo pritegnili tudi nove generacije otrok. Prepričani smo, da bodo pravljice v baletni obliki Vam in Vašim varovancem ostale v lepem spominu in da jih boste želeli vedno znova pokazati novim generacijam. Veselimo se sodelovanja in druženja z vami.

Za šolsko leto 2020/ 2021 smo izbrali naslednjo predstavo:

Riccardo Drigo: Harlekin serenada

Koreografija: Tamara Karsavina

Poustvarila: Hazel Moore

Cassandra gre na večerni sprehod, kjer preveri, če je njegova hčerka Columbine dobro zaklenjena v stolpu. Ključ zaupa njegovemu zvestemu služabniku Pierrotu. Prijatelji Columbine pridejo klicat Pierrota ter mu poskusijo izvabiti ključ, a brez uspeha. Harlekin pride in najde enostavnejši način za osvoboditev Columbine in tako razjezita Cassandro.

KONTAKT

 

Naziv: Zavod Baletna šola Stevens

 

Naslov sedeža družbe:
Baletna šola Stevens 
Spodnje Pirniče 18 b 
SI - 1215 Medvode 

Telefonski številki: +386 31 735 805 in +386 1 362 16 17
E-pošta: stevensbalet.info@gmail.com