Manca Torkar: Svoje prve baletne korake je pri Baletni šoli Stevens pod mentorstvom Nene Vrhovec Stevens in Andrewa Johna Stevens naredila pri ranih šestih letih. Z visoko oceno je opravila tudi izpite in tečaj za mladega učitelja mednarodne fundacije Legat. Redno se je udeleževala tudi poletnega baletnega seminarja, kjer je baletna šola Stevens gostila vrhunske pedagoge. Na baletnih predstavah pleše glavne in zahtevne vloge. Slovenijo je zastopala na petih mednarodnih tekmovanjih Dance World Cup v gostojočih državah (Avstrija, Anglija, Portugalska, Jersey, Nemčija) in se tudi pokazala kot koreografinja z šterimi točkami na zadnjih dveh tekmovanjih (Romunija in Nemčija). Na mednarodnem tekmovanju v Špitalu leta 2018 pa je tudi dosegla prvo mesto s svojo točko, ter osvojila pokal za najboljšo koreografijo celotnega tekmovanja. Šolsko leto 2017/18 je preživela na
izobraževanju v tujini (Danska in ZDA) in s tem pridobila znanje o še drugih zvrsteh plesa, katere bo sedaj z veseljem delila z svojimi soplesalci in mlajšimi učenkami. Manca pa je sicer študentka tretjega letnika ekonomske fakultete.

Lucija Brecelj: Kot baletka je prvič zaplesala že pred petim letom starosti. Njena želja, da bi plesala, se je uresničila v Baletni šoli Stevens, kjer pod mentorstvom Nene Vrhovec Stevens in Andrewa Johna Stevensa spoznava lepote baleta. Zelo uspešno je opravila zaključni izpit mednarodne fundacije Legat in zelo uspesno opravila tidi izpit za poucevanje nizje stopnje razredov.Nekajkrat se je udeležila tudi poletnih baletnih seminarjev,  na katerih je baletna šola Stevens gostila vrhunske pedagoge.
Na baletnih predstavah pleše zahtevne in pomembne vloge. Sodeluje tudi na nekaterih občinskih predstavah. Slovenijo je zastopala na  mednarodnem tekmovanju Dance World Cup v Veliki Britaniji in na Sussex festival v Veliki Britaniji. 
 Svojo ljubezen do baleta z veseljem prenaša tudi na mlajše baletne navdušence. Lucija končuje študij psihologije.